Aankoop woning

Aankoop

De zoektocht naar een woning is spannend en tijdrovend en hoe fijn is het om iemand naast je te hebben die je daarin begeleid en begrijpt waar jouw hart sneller van gaat kloppen; een thuis dat past bij jouw wensen. Graag maak ik vrijblijvend met jou een afspraak waarin we kennis kunnen maken en jouw wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

Inez heeft met kennis van zaken, rust en ondersteuning ons aankoopproces begeleidt. Het was geen aankoop ‘uit het boekje’ en hierbij hebben wij haar vakkennis als zeer ondersteunend ervaren.

Ilse Reintjes

Aan de hand van jouw wensen stellen wij een zoekprofiel op en ontvang je via je eigen digitale dossier real time het nieuwste woningaanbod. Komt er een woning op de markt die aan jouw wensen voldoet, dan plannen wij een afspraak zodat we samen de woning kunnen gaan bezichtigen en dan zorg ik ervoor dat:

R

je met beide benen op de grond blijft staan

R

we nog even kritisch kijken of de woning past bij jouw wensen

R

we alle benodigde documenten ontvangen zodat we een goede beslissing kunnen maken

R

dat we een passend bod met eventueel bijbehorende voorwaarden uitbrengen

R

dat er indien nodig een afspraak voor een bouwkundige keuring wordt gemaakt

R

controle van de koopovereenkomst en bijbehorende documenten

R

alle partijen zich aan de gemaakte afspraken houden, tot en met het moment van tekenen bij de notaris

R

ik aanspreekbaar ben na de sleutel overdracht bij eventuele vragen en/of problemen

Spannend en leuk

Het kopen van een huis is spannend maar ook super leuk en ik kan me voorstellen dat je op de gekste momenten vragen hebt. Je mag mij altijd bellen/appen/mailen en dan probeer ik zo snel mogelijk te reageren.

Inez heeft mij zowel met de verkoop als de aankoop van mijn oude en nieuwe huis uitstekend geholpen. Zij is een makelaar die echt met je meedenkt, goed advies geeft en de tijd neemt om je in kaart te brengen.

Patrick van Gameren