Reviews

Klanten beoordelingen

Wat zeggen klanten over mij?

Inez heeft met kennis van zaken, rust en ondersteuning ons aankoopproces begeleidt. Het was geen aankoop ‘uit het boekje’ en hierbij hebben wij haar vakkennis als zeer ondersteunend ervaren.

Ilse Reintjes

We zijn zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Mooie verkooppresentatie. Snelle en goede begeleiding van bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen en reageert direct en is snel bereikbaar. Duidelijk prijsafspraken. Meedenkend en flexibel

Anja Cornet

Ik heb mijn huis snel verkocht via Inez. Goede aanpak, ook in communicatie helder en duidelijk. Komt op voor jouw belangen en zorgt voor een meer dan tevreden resultaat.

Tamara de Graaf

Inez is een super fijne makelaar die ons vanaf het begin in het traject van aankoop van onze huidige woning tot aan de verkoop van onze vorige woning en in het nazorgtraject zeer goed heeft begeleidt.
Alles werd tot in de puntjes geregeld en ze dacht altijd met ons mee. Communicatie is heel open en transparant en ik kan iedereen haar als makelaar aanbevelen.

Angelique en Edwin Lijffijt

Inez heeft de verkoop van ons huis in goede banen geleid, van foto’s tot en met bezichtigingen en uiteindelijk een succesvolle verkoop. In haar makelaarsrol willen wij haar typeren als no nonsens, zij komt haar afspraken na en is betrokken bij het gehele proces. Haar jarenlange ervaring is zichtbaar, Inez weet waar ze het over heeft, een vakvrouw!

Gerbert Greven

Inez heeft mij zowel met de verkoop als de aankoop van mijn oude en nieuwe huis uitstekend geholpen. Zij is een makelaar die echt met je meedenkt, goed advies geeft en de tijd neemt om je in kaart te brengen. Mijn oude huis was verkocht nog voordat het op Funda stond en boven de vraagprijs. Zij heeft mij heel goed geadviseerd hoe ik het te koop moesten zetten (opruimen, netjes neerzetten, echt mooie en strakke foto’s). Inez is een makelaar met ervaring die ik echt kan aanraden.

Patrick van Gameren

‘Inez is een hele fijne en betrokken makelaar, met heel veel kennis van de makelaardij. Geeft advies op maat, maar laat ook ruimte over voor eigen inbreng. Wij hadden ons geen fijnere makelaar kunnen wensen!’

Mary Ann Goto

Inez is een fijne, meedenkende goede makelaar! Dankzij haar mijn huis in Utrecht kunnen verkopen 😊

Akke de Groot-Sjollema

Wij zijn erg tevreden met Inez. Is heel deskundig. Dank zij Inez hebben wij dit huis. Anders was het ons niet gelukt! Echt een aanrader!’

Priscilla Loesberg

‘Mijn contact met Inez verliep voortreffelijk. Inez is goed bereikbaar, ze handelt snel en ze denkt actief mee. Ze is erg deskundig en ze is bereid om een stap extra te zetten voor haar klant. Ik kan haar van harte aanbevelen’

Maarten Verduijn