Inez Mensink

Wie ben ik

Met 25 jaar ervaring als makelaar in en om de stad Utrecht is 2022 voor mij het moment voor een nieuwe uitdaging en tijd om mijn eigen koers te varen. Als kind wilde ik graag makelaar worden en na wat omzwervingen ben ik in 1997 in de Utrechtse makelaardij beland en sinds 2006 werkzaam als geregistreerd makelaar/taxateur. Makelen is mijn passie; aankoop, verkoop, taxatie of het geven van een advies. Elke dag opnieuw doe ik mijn werk met plezier en begeleid ik mensen bij een grote stap in hun leven. Goede communicatie en korte lijnen vind ik belangrijk en zo hoop ik jouw belangen optimaal te kunnen behartigen.

inez mensink

‘Ik heb mijn huis snel verkocht via Inez. Goede aanpak, ook in communicatie helder en duidelijk. Komt op voor jouw belangen en zorgt voor een meer dan tevreden resultaat.’

Henk de Boer

Meer dan 20 jaar ervaring

Na ruim 22 jaar in de stad Utrecht te hebben gewoond, woon ik sinds 2009 in het oude dorp Vleuten. Ik heb een gezin met een zoon op de middelbare school. Elke dag probeer ik samen met onze hond een flinke wandeling in de natuur rondom Vleuten te maken. Voor mij een moment van ontspanning en relativering; een manier om een heldere kijk op dingen te behouden en elke dag weer fris en vol energie te starten.