Verkoop woning

Verkoop

Klaar voor een nieuwe fase in je leven en daarbij hoort het verkopen van je huidige (t)huis. Ondanks de hectische markt blijft het een grote stap en help ik je graag ontzorgen.

Bij voorkeur maak ik vrijblijvend een afspraak bij je thuis om kennis te maken. Een goed gevoel en goede communicatie is van belang. Omdat jij je woning als beste kent, bekijk en bespreek ik de woning graag samen met jou en hoor ik alle bijzonderheden: van uitgevoerde verbeteringen, eventuele verbeterpunten tot en met informatie over de buurt en buren. Na de kennismaking ontvang je van mij een verkoopplan en advies qua vraagprijs.

Dan volgt het verkoop klaar maken van de woning en het invullen van de benodigde documenten (dit kan in je eigen online dossier). Het is van belang de woning optimaal te presenteren en door mijn ervaring kan ik hier en daar nog tips geven om de woning nog aantrekkelijker te maken. Mocht het nodig zijn dan breng ik je in contact met een stylist die nog net even de laatste puntjes op de i kan zetten. Ik regel een fotograaf die zorgt voor de foto’s, een filmpje en plattegronden zodat dit samen met een begeleidende tekst op Funda, social media en de website van Inez Makelaardij kan worden geplaatst.

Zodra we ‘online’ zijn kunnen we op een afgesproken moment de bezichtigingen in clusters plannen. Na de bezichtigingen volgt het onderhandelen, ik ga uiteraard voor de beste deal. En wat voor jou de beste deal is, dat bepalen we samen.

Als de deal rond is, zorg ik dat de koopovereenkomst wordt opgemaakt en dat koper alle bijbehorende stukken ontvangt.  Ik houd de vinger aan de pols totdat alle voorwaarden en afspraken zijn nagekomen. Inez Makelaardij plant de afspraak voor de eindinspectie en gaat (indien mogelijk) mee naar de notaris waar de laatste handtekeningen gezet gaan worden en ook daarna blijf ik je aanspreekpunt bij vragen of problemen.

Ik heb mijn huis snel verkocht via Inez. Goede aanpak, ook in communicatie helder en duidelijk. Komt op voor jouw belangen en zorgt voor een meer dan tevreden resultaat.’

Tamara de Graaf

Spannend en leuk

Het verkopen van een huis is spannend maar ook super leuk en ik kan me voorstellen dat je op de gekste momenten vragen hebt. Je mag mij altijd bellen/appen/mailen en dan probeer ik zo snel mogelijk te reageren.

Inez is een super fijne makelaar die ons vanaf het begin in het traject van aankoop van onze huidige woning tot aan de verkoop van onze vorige woning en in het nazorgtraject zeer goed heeft begeleidt.’

Angelique en Edwin Lijffijt